Нашите курсове —

Уроци по руски в събота

Заниманията се провеждат в благоприятна за децата среда. Лесно е да настроите графика, така че да ви е удобен. Имаме четири групи, разделени по възраст. 

учи руски език с нас
учител по руски

Съботни групи по руски език

Всяка събота провеждаме полудневни или целодневни занимания за деца по руски език. Имаме четири групи разделени по възраст: 3-6 години и 7-11 години. Може да запишите дадето си за целоднавни или полудневни занятия. От 9 – до 13 – до 17 ч.

1. Потопете детето в рускоговоряща среда

Нашите преподаватели общуват през цялото време само на руски език. Всички занимания се провеждат изключително на руски. Децата изучават езика в естествена среда забавлявайки се.

2. Необходимо ли е родители да знаят руски?

При нас няма домашна работа. Ако родители не говорят руски език – това не е проблем. Съботните ни занимания с децата са разработени така, че децата научават езика с лекота и желание. Много държим на това, да мотивираме децата да изучават руски език.

3. Колко деца има в една група?

Една група се формира при записалите се 6 деца. Ние активно подкрепяме таланта на всяко едно дете и се опитваме да развием при децата взаимното уважение и любов към изучаването на руски език.

Колко струва посещението?

Ние сме предвидили полудневно и целодневно обучания.  Цената на едно посещение от 9 до 17 ч – 70 лв. Цената на полудевното посещение – 40 лв. В цената включена консумация на минерална вода, билков чай, плодове. Не е включен обяд при целодневното посещение.

Какво научават децата в Я Академия? 

  • Преди всичко децата се научават да водят диалог и да комуникират на руски език
  • Постепено се изучават най-важните аспекти на граматиката
  • Ако детето Ви е ученик – работим паралелно с учебната програма на детето

Ще се радваме да ни посетите за да обсъдим всички аспекти на обучението, което ще бъде съобразено с възрастта на детето и неговото ниво на владеене на руски език. За нас е важно децата сами да искат да изучават езика, затова при първата ни среща ще направим на детето кратка презентация по руски език и ще го въведем в света на руската култура.