Нашите курсове —

Курсове за нива от А1 до С1

Занятията се провеждат по предварително изготвен график два пъти седмично – вторник и четвъртък от 18.30 до 20.00 ч. График на занятията се изготвя предварително за целият курс.

учител по руски
учител по руски

Какво ще научиш

Преди всичко ще се учим да общуваме на руски. Ще подобрите произношението си. Целият материал се научава по естествен път, по време на разговорни упражнения. Ще учите в малка група с носители на езика.

1. 80% разговорна практика

Курсистите непрекъснато общуват помежду си и с преподавател. Обиграват се реални ситуации от различни гледни точки.

2. Учебници безплатно

Не е необходимо да купувате учебници, защото ще Ви бъде предоставен достъп до електронната версия на учебника, която може да бъде изтеглена и отпечатана.

3. Създай нови приятелства

Всички наши ученици, при желание и с нашата помощ, могат да  участват в проект, който подразбира общуване чрез писма и картички с връстниците от Русия.

Какво включва обучението?

Преди всичко – нова лексика.  На всеки урок ние ще разглеждаме ново правило, без което правилното формиране на изречение невъзможно. С лекота ще минем падежната система. И разбира се – ще се забавляваме много!

Как преподаваме руски език:

  • В малки групи, индивидуално подхождайки към всеки курсист
  • Работим по изградена система, която дава възможност с лекота да научавате граматиката, лексиката, падежите и всичко друго, което съдържа изучаваното ниво
  • При нас комуникативният подход към изучаването на първо място. Нашите преподаватели по време на занятията общуват с Вас само на руски език.

За въпроси и консултации: 0899-322-284