Нашите курсове —

Авторски курс за падежите в РУСКИ ЕЗИК

Вашето дете има затруднения с изучаването на руските падежи? Това вече не е проблем! Нашият двумесечен курс, който започвамена всеки 1-и и 3-ти петък на месеца, ще накара детето Ви да заобича падежите и тяхното използване.

курс-падежи
уроци по руски

Никога не е било по-лесно да научиш всичко за шестте руски падежа! Само за осем посещения при нас падежите ще станат най-добрите Ви приятели!

По време на курса нашите преподаватели, които са и носители на езика, ще Ви объяснят и ще Ви покажат правилните пътища, за да разберете колко са лесни руските падежи са в същност. Само 8 седмици – 8 посещения.

И падежите ще бъдат превзети с лекота.

1. Заниманията в групи по 6 човека

По време на курса ще работите задълбочено по всеки един от падежите и неговото използване в конкренти ситуации. Ше усвоявате стратегии за успешно прилагане на уменията си в разговор, писане и четене. 

2. Курсът започва септември 2021 година

Преди курса ще Ви предложим безплатен тест, който ще определи Вашите реални познания по руски език. Освен изучаването на падежната система, може да Ви предложим допълнителни материали за самостоятелната подготовка. 

3. Информация за предстоящите курсове

Следващият курс започва на 17 септември 2021 година- петък. Имаме възможност да запишем само 6 деца от 10 до 18 години. При по-голям брой записалите се ще бъде сформирана допълнителна група от 6 деца.
По време на курса на всяко детеще бъде предоставен комплект помагала абсолютно безплатно. 

Авторска програма за руските падежи

Специално за Вас разработихме авторски курс, който съдържа интензивна програма за изучаване на руските падежи. Само за 8 посещения ще разберете всичко за шесте падежа в руски език. Приготвили сме Ви специални помагала и материали, които са подарък.

Да си припомним падежите, които ще изучаваме

  • Именительный
  • Родительный
  • Дательный
  • Винительный
  • Творительный
  • Предложный

По време на курса вие ще изграждате умения за разговор на руски: задаване и отговаряне на въпроси. Вместо скучното зубрене, ще имате забавен и интересен учебен процес. След този курс ще подобрите училищните резултати. По време на курса ще общувате помежду си и с преподавател на руски език. Всички наши преподаватели са носители на езика!