Нашите курсове —

Уроци по руски за деца

Предлагаме курсове за деца и ученици. За ученици предлагаме индивидуални уроци, как-то и занятия в малки групи по 4 ученика. Помагаме на учениците с учебния материал и домашните. Нашите преподаватели общуват с децата само на руски език.

Я академия

Предимствата да учите при нас

Всички наши преподаватели са носители на езика. Имаме изградена методика на преподаване на руски език, която е доказала своята ефикасност през годините. Всички наши ученици подобряват училищните си оценки за кратък период от време. При нас материалът се научава по достъпен и интересен начин.

1. 80% разговорна практика

Преди всичко ние се стремим да „разговорим“ децата и учениците ни. Използваме по време на занятията комуникативния подход. Курсистите ни активно участват в диалози и авторските ни игри, които им помогат в комуникацията на руски език.

2. Учебниците са безплатни

По време на курса всеки един курсист получава абсолютно безплатно специално подбрани и грижливо селектирани материали, които целят максимално достъпен и разбираем начин при изучаване на руски език.

3. Кой може да се запише?

Ние поощряваме изучаването на руски език от най-раната възраст. Най-малките ни ученици са на 3 годинки. Ще се радваме да видим всички, които се интересуват от руски език и руската култура. Ако искате да минете само на чаша чай или лимонада – ДОБРЕ ДОШЛИ!

Защо да ни се доверите?

Създадохме Я Академия не само защото обичаме да преподаваме, не само защото сме добри в това, което вършим, но и защото много и безрезервно обичаме децтаа. Малки и големи, пораснали и не толковаа… всякакви. Обичаме да работим с деца. Опитваме се по време на занятията да изградим взаимното уважение и заедно да постигнем успех в изучаването на руски език. Ние сме професионалисти в това, което правим!

С нас изучаването на руски език е интересно!

  • От самото начало на курса преподаватели говорят само на руски език
  • Стремим се да объясняваме в детайли на всяко едно дете
  • За нас е важно децата да разберат това което изучават, а не да го назубрят

По време на курса предлагаме на нашите ученици участия в различни олимпиади и конкурси организирани от най-различни руските образователни инстутуции. Абсолютно безплатно подготвяме учениците за участие в най-изявените международни олимпиади.